Hirdetés

humor.lap.hu / humor.blog

humor.blog

humor blog

humor blog

Dagonya - vaddisznó blog

Idióta kacatok, minden ami hülyeség és technológia!

NagyMosoly

Minden ami poén egy helyen. Humoros videók, képek, viccek. Gyere nevess egy jót, vagy küldj be valami poénosat te is!

Vicces videók, képek, szövegek és egyéb humoros dolgok gyűjteménye.

Humoros képek tárháza

Pokoli ügyfelek, ördögi történetek

Abszurd, rövid sztorik egy-egy fotó alapján

Mindíg minden körümények között, csak poén!

Naponta frissülő Való Világ paródiasorozat Losits Robi blogján

Formula 1 álhírek

Bluggyok Egy naponta online megjelenő, magyar webcomic, melynek célja a szórakoztatás. Friss és egyedi poénok két szerethető, apró karakter szájából. Ezen kívül Bluggyok-os flash játékok is találhatóak fent. Az oldalon semmilyen reklám nem szerepel, így n

Vicces Vince válogatott humorpatronjai kicsiknek nagyoknak, öregeknek fiataloknak egyaránt! Humoros, meghökkentő és cuki képek, képsorozatok, kép- és rémregények, vicces és érdekes videók, gifek minden napi frissítéssel! Kiemelt témái között található a s

A Lájkolod Blog mindent tartalmaz, ami humoros, érdekes, vagy éppen csak szimplán lenyűgöző. Csapatunk minden nap tölt fel 3-4 posztot, ami lehet egy kép, egy videó, vagy akár egy történet is. Ha tetszik valamelyik bejegyzés, akkor ne felejtsd el semmikép

Poénos képek, videók, érdekességek, és főképp a határtalan röhögés tárháza. Egy blog, gondosan összeválogatott humoros tartalmakkal. Nem jegyzünk be kizárólak felnőttek számára készült, sem pedig szidalmazó, felháborodást szító anyagokat. Egy-két apróbb (a köztudatban már szinte teljes mértékben elfogadottnak számító) trágár kifejezés természetesen előfordulhat a szöveges részekben.

Célunk elsősorban olyan termékek bemutatása melyek hibásak, vagy létezésük megkérdőjelezhető. Minden használhatatlan, értelmetlen, illetve hibás termékről szívesen írunk az oldalon. További profilunk plakátokon elkövetett bakik, helyesírási hibák bemutatása, illetve minden egyéb amit saját ízlésünk szerint humorosnak találunk.

Humorportál a perverz humor kedvelőinek, melyben lehengerlően vicces képek, különös, falrengetően humoros videók találhatók. Mi EZERREL adjuk a poénokat! Vigyázat! Oldalunk gondosan szétválogatott, visszataszító, közerkölcsöt sértő szemeteket tartalmaz, ezért semmilyen korosztály számára nem ajánjluk!

Vicces blog, nem csak vicces embereknek, hanem azoknak is, akiknek mindenképpen nevetniük kell egy nap nem csak egyszer. A blog bemutatója a különféle állatokat, foglalkozások és történelmi nagyságokat, de nem úgy ám, ahogy holmi tankönyvekben. Hanem úgy Isten igazából. Aki nem hiszi az járjon utána, aki meg hiszi, hát az is.

Ezt a blogot azért hoztuk létre, hogy a plüsspopuláció kivételes egyedeiként végre nyilvánosságot kapjunk! Itt az ideje bebizonyítanunk, hogy nemcsak vatta van a plüss anyag alatt! Valamennyien páratlan egyéniségek vagyunk, akiknek a lelkivilága, a gondolkodásmódja, sőt a mindennapjai sem érdektelenek! Ezennel nyíltan kijelentjük, hogy szeretnénk az ország első CELEBPLÜSSei lenni! A plüssök

Humoros képek, videók, viccek a vendéglátás, a gasztronómia és a szakács szakma mindennapjaiból. Egy gyűjtemény, melybe minden belefér ami az evéssel, ivással, nevetéssel kapcsolatos. Ha csak egy mosolyt sikerült csalnia az arcokra ennek a blognak, és az meghatározza az aznapi alaphangulatot, már megérte.

Ironikus, szarkasztikus, szatirikus ábrázolása a körülöttünk lévő világnak. Kapcsolatok, történetek, férfi-női viszonyról szóló történetek. Öniróniától sem mentes megfogalmazása a gondoltaimnak. Valaki azt kérdezte tőlem, hogy tudom-e, hogy a szarkazmus idővel szarkalábbá változik és erre az volt a válaszom: naná, hogy tudom, hiszen gyűjtöm őket. Nagy a világ állatkertje és én sem a gondozó vagyok

Humoros-állatos képek, amiken nem csupán mosolyogni fogunk, hanem a szívünk is ellágyul. Házi- és vadállatok vicces helyzetekben, aranyos reakciókkal: csetlés-botlás, fekvés-alvás, lótás-futás és játék házban, házon kívül, ház körül és természetes környezetben. Lehet nekik ellenállni? Érezd jó magad az oldalon!

Bikuci.hu - humoros képek vicces videók - www.bikuci.hu Humor, vicc poén, karikatúra, vicces videó, háttérképek - minden egy helyen - Bikuci.hu Napi frissítések, heti több száz új poén, vicc, videó és minden ami humor. Bikuci.hu - humoros képek vicces videók - www.bikuci.hu Bikuci.hu - humoros képek vicces videók - www.bikuci.hu

Saját rövidebb humoros írások, paródiák, különböző stílusokban. Hetente egyszer-kétszer frissítve, most már több hónapos működéssel. Ritkábban képi humor is, de valószínűleg ezek a gyengébb részek. Ritkán napi reflexiók, külön oldalon nyelvi játékok, illetve egy régi sikeres saját írás, Murphy Biztosítási Törvénykönyve.

A legviccesebb képek, legütősebb videók és még sok más. Egy hely ahol mindent megtalálsz. Folyamatos, napi frissítéssel. Az Értem én csapata 2012 októberében indították humor blogukat egyedi elképzeléseik alapján. Egy céljuk van: A szórakoztatás. A folyamatosan bővülő facebook rajongó tábor, és a napról napra növekedő látogatottság azt bizonyítja hogy el fogják érni a céljukat. Nézd meg te is!

Humoros képek, képregények, viccek, videók, jelenetek, gif-ek. A látogatottság egyre nő hiszen napont sok-sok új tartalom jelenik meg az oldalon és még hozzá is lehet szólni a Facebook segítségével. Célunk nem kisebb, mint Magyarország legjobb humor oldalává lenni. Az oldalt ajánljuk minden korosztálynak. Temészetesen elfogadunk ötleteket, javaslatokat is az oldal üzemeltetésével, tartalmával kapc

A http://www.kattanjra.com egy újonnan induló szórakoztató weblap, ahol vicces / érdekes képeket, képregényeket, videókat tekinthet meg a látogató. Minden nap frissülő tartalommal várjuk az oldalunkon járókat. Megtalálhatóak vagyunk Facebook-on is, igaz még csak kis rajongói táborral büszkélkedhetünk. (Még csak 1,5 hete indult az oldal)

A Lámaszeme oldal egy olyan vicc blog, ahol gyűjtünk mindenféle poénos, vicces videókat, vicceket, képeket, aranyköpéseket. Nemes emberek! Eme terjedelmes hely eredete: Kellemes percek cserekereskedelme. Lesznek elengedhetetlen: Meszeletlen, nedves testek, keblek, Szemtelen esztelenek, elmebetegek, Gyermekjellem, cserfes eszmecsere, Zeneszeretet nektek, nem kekeckedve: Embereknek!

Autós poén képek, vicces jelenetek és egyedi járművek. Olyan tartalmak kerülnek megjelenítésre, amely valóban megfelel a jó ízlés elvárásainak, nélkülözi a trágárságot, és kizárólag járművekkel kapcsolatos tartalmakat jelenít meg. Reméljük, hogy neked is elnyeri tetszésed. Nincs like csapda, nincs rejtett funkció, csak szórakozás több száz oldalon keresztül.

Idén indult friss, igényes weboldal telis-tele vicces képekkel, videókkal és gifekkel. Naponta frissülő tartalommal, folyamatosan növekvő látogatottsággal. Célunk a szórakoztatás, és az hogy az embereknek egy másodpercig se kelljen unatkozniuk. A honlapunk joomla alapokra épül, mivel felhasználó barát. A látogatóinknak lehetőségük van képek vagy videók feltöltésére, és regisztrálhatnak is.

Vicces képek, humoros videók gyűjteménye. Csekkold minden nap és nevess egy jót. Magyarország talán legnézettebb humoroldala, több száz facebookos ismerősöm is rendszeresen lájkolja az oldal bejegyzéseit. Minden nap rengeteg új viccesebbnél viccesebb bejegyzés kerül fel az oldalra. Ha megszeretnél osztani másokkal ilyesféle tartalmat, te is nyugodtan feltöltheted az oldalra.

Meghatározás:

Ha szeretnél egy jót mosolyogni, vagy egyszerűen feldobni az unalmas perceket. Ez a Te Lap-od! Ha szeretnél örömet szerezni másoknak egy jópofa képpel vagy idézettel! Ez a Te Lap-od! Ha eleged van az elcsépelt viccek s visszafogott eleganciára vágysz!...hmmm…Ezen az oldalon a legjobb humor gyűjteményeket sorakoztattuk fel, tematikusan besorolva! Ez a Te Humor.lap.hu-d!

Ha szeretnél egy jót mosolyogni, vagy egyszerűen feldobni az unalmas perceket. Ez a Te Lap-od! Ha szeretnél örömet szerezni másoknak egy jópofa képpel vagy idézettel! Ez a Te Lap-od! Ha eleged van az elcsépelt viccek s visszafogott eleganciára vágysz!...hmmm…Ezen az oldalon a legjobb humor gyűjteményeket sorakoztattuk fel, tematikusan besorolva! Ez a Te Humor.lap.hu-d!

Szponzorált hirdetések

Hírlevél

Ön azt választotta, hogy az alábbi linkhez hibajelzést küld a lap.hu oldal szerkesztőjének. Kérjük, írja meg a szerkesztőnek a megjegyzés mezőbe, hogy miért találja a lenti linket hibásnak, illetve adja meg e-mail címét, hogy az észrevételére reagálhassunk!

Hibás link:
Hibás URL:
Hibás link doboza: humor.blog
Név:
 
E-mail cím:
 
Megjegyzés:
Biztonsági kód:
 
Mégsem  Elküldés